Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
Jahodová, Hana
Diplomová práce pojednává o roztíratelných masných výrobcích. Teoretická část je založena na informacích ohledně surovin, výroby a obalových materiálů u játrových salámů, játrovek, roztíratelných fermentovaných salámů a zejména paštik. V práci je popsána hygiena a bezpečnost v oblasti masného průmyslu a také stále častěji diskutovaná kvalita produktů. Praktická část je rozdělena do pěti částí a zkoumá čtyři druhy paštik, lišící se strukturou a obalem. První z nich se zabývá senzorickým hodnocením vzorků podle stanovených deskriptorů, následuje hodnocení barvy, instrumentální metody a mikrobiologické stanovení růstu CPM během skladování. Doplněním práce je dotazník obliby a četnosti konzumace roztíratelných masných výrobků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.