Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Stanovení palatinosy v potravinových doplňcích
Rážová, Michaela ; Ing.Robert Ulrich (oponent) ; PharmDr.Věra Špačková (vedoucí práce)
Tato práce se zaměřuje na stanovení obsahu palatinosy v potravinových doplňcích za využití HILIC metody. Práce je systematicky rozdělena do několika oddílů. Obsahuje základní informace o sacharidech a metodách jejich stanovení, probírá vlastnosti analyzované palatinosy. Pro vysokoúčinnou kapalinovou chromatografii je v práci vyčleněna samostatná kapitola. Experimentální část zahrnuje podmínky měření, metody příprav vzorků, vyhodnocená data a výsledky včetně diskuze. Pro tuto práci byly použity celkem čtyři reálné vzorky, z nichž dva měly deklarovaný obsah palatinosy výrobcem. Z dalších cukrů se nám podařilo identifikovat fruktosu, glukosu a sacharosu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.