Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Monitoring syntetických potravinářských barviv
Halamová, Petra
Bakalářská práce se zabývá monitoringem syntetických potravinářských barviv. V teoretické části je popsána základní charakteristika syntetických potravinářských barviv, včetně použití v potravinářském průmyslu. Uvedena je také legislativa týkající se syntetických barviv v potravinářství. Dále jsou popsány vybrané metody stanovení syntetických potravinářských barviv a v neposlední řadě samotný monitoring produktů na trhu, které obsahují dvě a více syntetických potravinářských barviv. V experimentální části je zpracováno provedení spektrofotometrického multikomponentního stanovení vybraných syntetických potravinářských barviv ve vzorcích alkoholických i nealkoholických nápojů.

Viz též: podobná jména autorů
1 Halamová, Pavla
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.