Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Povědomí o regionální značce
HLAVÁČOVÁ, Nora
Cílem této bakalářské práce Povědomí o regionální značce bylo zjistit, jaké je povědomí podnikatelských subjektů daného regionu o regionální značce Šumava - originální produkt.V rámci literární rešerše byly prostudovány informace o dané problematice. Informace byly získány z odborných publikací, periodik, brožur, novin Doma na Šumavě a z webových stránek Regionální rozvojové agentury Šumava. Ve vlastní práci byl proveden sběr primárních dat. Primární data byla získána kvantitativní metodou pomocí dotazníkového šetření. Byl vypracován dotazník, který se skládal z 11 otázek. Osloveni byli podnikatelské subjekty z turistického regionu Šumava, tedy v okresech Český Krumlov, Prachatice, Klatovy a Domažlice. Byli osloveni živnostníci a malí a střední podnikatelé, kteří podnikají nejvíce v oblasti stravování a ubytování, služby a obchodu.
Mikrobiální jakost syrového kravského mléka ve vybraných chovech.
HLAVÁČOVÁ, Nora
Cílem diplomové práce bylo sledování problematiky výskytu celkového počtu mikroorganismů (CPM) ve čtyřech sledovaných chovech skotu. Chovy se od sebe lišily technologií ustájení a dojení, použitím predippingu, pastvou a velikostí stáda. První chov byl ustájen na vazném stání a dojení probíhalo na stání do potrubí a vykazoval průměrné hodnoty CPM od 10 {$\bullet$} 103 {$\bullet$} ml-1 do 179 {$\bullet$} 103 {$\bullet$} ml-1. Druhý chov byl ustájen na volném roštovém bezstelivovém stání a dojení bylo prováděno v dojírně a vykazoval průměrné hodnoty CPM od 5,5 {$\bullet$} 103 {$\bullet$} ml-1 do 68,75 {$\bullet$} 103 {$\bullet$} ml-1. Třetí a čtvrtý chovy byly ustájeny ve volné boxové stelivové stáji a dojeny v dojírně a vykazovaly průměrné hodnoty CPM od 5 {$\bullet$} 103 {$\bullet$} ml-1 do 34,33 {$\bullet$} 103 {$\bullet$} ml-1. Při použití {--} studentova testu se nepodařilo prokázat statisticky průkazný rozdíl na hladině významnosti P < 0,05 mezi chovem s vazným stelivovým ustájením a dojením na stání do potrubí a chovy s volným boxovým stelivovým a volným roštovým bezstelivovým ustájením s dojením v dojírně. Nejvyšší mikrobiální kontaminace mléka byla zjištěna u chovu volným roštovým bezstelivovým ustájením a dojením v dojírně, který vykazoval vážné nedostatky v hygieně ustájení a dojení v porovnání s chovy volným boxovým stelivovým ustájením a dojením v dojírně, přičemž rozdíl byl statisticky významný na hladině významnosti P < 0,05.

Viz též: podobná jména autorů
2 HLAVÁČOVÁ, Nikola
2 Hlaváčová, Natálie
2 Hlaváčová, Nicole
2 Hlaváčová, Nikola
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.