Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vitamíny a jejich zastoupení v hromadně vyráběných přípravcích
Hřebecká, Ludmila ; Dušek, Jaroslav (vedoucí práce) ; Kašparová, Marie (oponent)
HŘEBECKÁ, L. Vitaminy a jejich zastoupení v hromadně vyráběných přípravcích. Hradec Králové: Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta, 2011. 55 s. Vedoucí diplomové práce Doc. RNDr. Jaroslav Dušek, CSc. V této diplomové práci jsem se zabývala obsahem jednotlivých vitaminů v hromadně vyráběných přípravcích. Po obecném úvodu je prezentován přehled nejčastěji se vyskytujících vitaminů v těchto přípravcích a jejich charakteristika. Dále jsou zde uvedeny tabulky s doporučenými příjmy živin pro jednotlivé skupiny lidí a následují tabulky s obsahem vitaminů ve vybraných přípravcích. Práce je zakončena celkovým shrnutím, ve kterém jsem se zabývala porovnáváním obsahu vitaminů s doporučeným příjmem živin a následně došla k závěru, které přípravky jsou bezpečné a kterým naopak je dobré se vyhnout.
Vitamíny a jejich zastoupení v hromadně vyráběných přípravcích
Hřebecká, Ludmila ; Dušek, Jaroslav (vedoucí práce) ; Kašparová, Marie (oponent)
HŘEBECKÁ, L. Vitaminy a jejich zastoupení v hromadně vyráběných přípravcích. Hradec Králové: Univerzita Karlova, Farmaceutická fakulta, 2011. 55 s. Vedoucí diplomové práce Doc. RNDr. Jaroslav Dušek, CSc. V této diplomové práci jsem se zabývala obsahem jednotlivých vitaminů v hromadně vyráběných přípravcích. Po obecném úvodu je prezentován přehled nejčastěji se vyskytujících vitaminů v těchto přípravcích a jejich charakteristika. Dále jsou zde uvedeny tabulky s doporučenými příjmy živin pro jednotlivé skupiny lidí a následují tabulky s obsahem vitaminů ve vybraných přípravcích. Práce je zakončena celkovým shrnutím, ve kterém jsem se zabývala porovnáváním obsahu vitaminů s doporučeným příjmem živin a následně došla k závěru, které přípravky jsou bezpečné a kterým naopak je dobré se vyhnout.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.