Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv doby míchání na stabilitu krémů
Grujić, Ksenija ; Sovová, Šárka (oponent) ; Hurčíková, Andrea (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je založena na studiu vlivu doby míchaní a počtu otáček za minutu při připravování BB krémů. Literární rešerše této práce je zpracována na základě získaných informací o daném tématu. V této části práce jsou popsány základní pojmy a problematika tykající se disperzních soustav, emulzí, způsobů míchání a kosmetických přípravků. První segment experimentální části je založen na samotné přípravě BB krémů. Byl otestován vliv doby a rychlosti míchaní na stabilitu připravených vzorků. Stabilita vzorků byla otestována na analytické odstředivce LUMiSizer. Získaná data byla porovnána a zpracována.
Vliv doby míchání na stabilitu krémů
Grujić, Ksenija ; Sovová, Šárka (oponent) ; Hurčíková, Andrea (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je založena na studiu vlivu doby míchaní a počtu otáček za minutu při připravování BB krémů. Literární rešerše této práce je zpracována na základě získaných informací o daném tématu. V této části práce jsou popsány základní pojmy a problematika tykající se disperzních soustav, emulzí, způsobů míchání a kosmetických přípravků. První segment experimentální části je založen na samotné přípravě BB krémů. Byl otestován vliv doby a rychlosti míchaní na stabilitu připravených vzorků. Stabilita vzorků byla otestována na analytické odstředivce LUMiSizer. Získaná data byla porovnána a zpracována.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.