Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
Eretová, Jiřina ; Lošťák, Michal (vedoucí práce)
Práce nejprve přiblíží formou literární rešerše otázku propojení rozvoje regionů nebo venkova a konceptu regionálních potravin (příp. i dalších alternativních potravinových řetězců). Na tomto základě bude provedeno dotazníkové šetření mezi studenty vybrané hotelové školy. Protože lze očekávat, že absolventi tohoto typu škol budou působit v restauračních zařízeních, práce bude zjišťovat, jejich vztah k regionálním potravinám, což může ovlivnit budoucí zaměření podniků, v nichž budou pracovat, ale i vlastní rozvoj regionu, kde budou působit. Jako doplňující technika sběru dat budou využity řízené rozhovory, které by měly ukázat, jak škola pracuje se svými studenty ve vztahu k regionálním potravinám. Po sběru a zpracování výsledků statistickým programem, bude následovat jejich analýza a interpretace, což by mělo vyústit do závěrů a doporučení pro danou školu (jak orientovat výuku, aby její výstupy byly prospěšné pro region ve kterém se škola nachází).

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.