Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Podnikatelský plán
Capl, Václav ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce) ; Trachta, Václav (oponent)
Obsahem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu k založení a zavedení restaurace zabývající se úpravou sladkovodních ryb ve městě České Budějovice. Práce se skládá z části teoretické, na kterou věcně navazuje část praktická. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy z oblasti podnikatelského prostředí. Uveden je rovněž postup při tvorbě podnikatelského plánu, jeho nezbytné náležitosti a zvolené metody, které jsou následně aplikovány v části praktické. Praktická část diplomové práce je zaměřena již na samotnou tvorbu podnikatelského plánu, jakožto určitého shrnutí podnikatelských cílů za účelem posouzení jejich reálnosti a dosažitelnosti kroků vedoucích k jejich naplnění.
Analýza systému řízení skladu ve vybraném podniku
CAPL, Václav
Cílem práce bylo analyzovat systém řízení skladu ve vybraném podniku , se zaměřením na skladovací procesy a způsob uskladňování zboží. Nejprve bylo zjištěno, jakým způsobem je ve vybraném podniku řízení skladu provozováno v současné době a jakých manipulačních prostředků je v tomto skladu používáno. Se zaměstnanci byly vedeny řízené rozhovory. Na základě jejich výsledků bylo provedeno pozorování a získané výsledky v podobě záznamů a časových snímků byly dále se zaměstnanci konzultovány. Byla provedena ABC analýza. Z výsledků provedené analýzy byla navrhnuta opatření vedoucí ke zlepšení současného stavu.

Viz též: podobná jména autorů
2 Capl, Václav
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.