Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Moderní trendy v hotelnictví a gastronomie v Jihočeském kraji
CAISOVÁ, Věra
Diplomová práce je zaměřena na zhodocení a analýzu moderních trendů v hotelnictví a gastronomii v Jihočeském kraji. Teoretická část práce informuje čtenáře o vývoji moderních trendů a vysvětluje odbornou terminologii, která se vztahuje k danému tématu. Praktická část čerpá informace z provedeného marketingového výzkumu. Další průzkum trhu byl proveden na základě anonymní kontroly, kdy autorka diplomové práce jako fiktivní host "Mystery Guest" navštívila stravovací zařízení, kde prověřovala kvalitu poskytovaných služeb z pohledu hosta. Podstatná část informací byla získána na základně expertních rozhovorů se specialisty v oboru. Hlavním cílem diplomové práce bylo nalézt slabé stránky, překážky rozvoje a stanovit "TOP 10" gastronomických a "Top 10" ubytovacích zařízení v jižních Čechách. Výsledkem práce je návrh vhodných opatření k odstranění nedostatků a přispění k budoucímu rozvoji tohoto turistického regionu.

Viz též: podobná jména autorů
5 CAISOVÁ, Veronika
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.