Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Toxické a rizikové prvky v potravinách
Bajerová, Lucie
Bakalářská práce se zabývá vybranými toxickými a rizikovými prvky v potravinách. V současné době je zdravotní nezávadnost a kvalita potravin předmětem častých diskuzí a právě obsah toxických prvků je jedním z ukazatelů zdravotní nezávadnosti potravin. Práce je zaměřena na nejvýznamnější toxické prvky – olovo, rtuť, kadmium a arsen. Tyto prvky mohou v závislosti na množství konzumované potraviny a četnosti konzumace způsobit vážné zdravotní potíže. Dále jsou v práci popsány rizikové prvky – selen a hliník. Práce se zaměřuje na vstup těchto toxických a rizikových prvků do potravního řetězce a jejich výskyt v potravinách. Také informuje o toxických účincích na lidský organismus a jsou zde popsány možnosti snížení obsahu těchto prvků v potravinách.
Faktory ovlivňující objem hypotečních úvěrů v letech 2002 - 2012
Bajerová, Lucie
Tato diplomová práce se zabývá analýzou hypotečních úvěrů v České republice v letech 2002 - 2012. Hlavním cílem práce je identifikace faktorů, které ovlivňují objem hypotečních úvěrů. Dalším cílem je zhodnocení vývoje hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření a jejich srovnání. Praktická část práce se zabývá identifikací faktorů,regresní analýzou a vlivem jednotlivých faktorů na objem hypotečních úvěrů.

Viz též: podobná jména autorů
1 Bajerová, Leona
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.