Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Senzorické hodnocení masných výrobků se zaměřením na špekáčky
Šuťáková, Kateřina
Tématem této bakalářské práce je "Senzorické hodnocení masných výrobků se zaměřením na špekáčky". Práce se zabývá složením masa, surovinami pro výrobu masných výrobků, technologiemi výroby a senzorickým hodnocením. Důraz je kladen především na špekáčky. Předmětem praktické části je senzorické hodnocení vybraných druhů špekáčků z maloobchodní i velkoobchodní sítě. Hodnocení bylo provedeno studenty předmětu Senzorická analýza. Lepšího hodnocení dosáhly špekáčky z velkoobchodní sítě. Tím je vyvrácen argument, že špekáčky od drobných prodejců jsou vždy kvalitnější a chutnější.

Viz též: podobná jména autorů
1 Šuťaková, Klára
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.