Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Reakce sudetoněmeckého tisku na Mnichovskou dohodu v říjnu 1938
Matoušková, Simona ; Köpplová, Barbara (vedoucí práce) ; Šádová, Eva (oponent)
Cílem této diplomové práce bylo přispět k objasnění některých aspektů historie regionu nazývaného jako Sudety, a to z hlediska mediální problematiky. Tato práce se snaží nahlédnout, jakým způsobem informovala sudetoněmecká tištěná média o tzv. mnichovské dohodě a o událostech v pohraničí, které bezprostředně následovaly v říjnu roku 1938. Reakce sudetoněmeckého tisku na mnichovskou dohodu v říjnu roku 1938 byla zkoumána prostřednictvím dvou metod: historické analýzy a kvantitativní obsahové analýzy. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Reakce sudetoněmeckého tisku na Mnichovskou dohodu v říjnu 1938
Matoušková, Simona ; Köpplová, Barbara (vedoucí práce) ; Šádová, Eva (oponent)
Cílem této diplomové práce bylo přispět k objasnění některých aspektů historie regionu nazývaného jako Sudety, a to z hlediska mediální problematiky. Tato práce se snaží nahlédnout, jakým způsobem informovala sudetoněmecká tištěná média o tzv. mnichovské dohodě a o událostech v pohraničí, které bezprostředně následovaly v říjnu roku 1938. Reakce sudetoněmeckého tisku na mnichovskou dohodu v říjnu roku 1938 byla zkoumána prostřednictvím dvou metod: historické analýzy a kvantitativní obsahové analýzy. Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Optimalizace ideální stravy
Šádová, Eva ; Kuncová, Martina (vedoucí práce) ; Šindelářová, Irena (oponent)
Diplomová práce se věnuje problematice hledání nejlepšího jídelníčku vzorového pacienta v nemocnici. Cílem práce je vytvoření modelu optimalizace vybraných hodnot, charakterizujících racionální dietu a jeho výpočet pomocí programového vybavení. Optimalizačním kritériem je dosažení co nejnižších nákladů na použité potraviny. V první části je popsána teorie optimalizačních úloh, která se zde nejvíce zabývá oblastmi lineárního a celočíselného programování. Ve druhé části se věnuji problematice výživy. Třetí část je věnována popisu použitých reálných dat a hlavně způsobu řešení modelu a interpretaci výsledků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.