Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vybraná značka kvality v oblasti cestovního ruchu
PROKEŠOVÁ, Jana
Bakalářská práce se zabývá regionální značkou "TOULAVA regionální produkt", sdruženou v Asociaci regionálních značek (ARZ). Regionální značka certifikuje výrobky i služby a zaručuje jedinečnost, regionální původ, kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Cílem práce je zjistit povědomí spotřebitelů o značce, dalším důležitým bodem je zjistit názor držitelů značky na regionální značku a její certifikaci. Ke sběru dat byl využit kvantitativní výzkum, metoda dotazníkového šetření v regionu. Praktická část charakterizuje region Toulava a regionální značku, dále jsou zde vyhodnoceny výsledky vyplývající z výzkumu. V závěru práce jsou uvedeny návrhy na zlepšení povědomí o značce.
Informační technologie ve zpracování účetnictví
PROKEŠOVÁ, Jana
Tato bakalářská práce zhodnocuje přednosti a nedostatky při zpracování účetních dat za pomoci informačních technologií. Jsou analyzovány moduly programů, jejich uživatelské rozhraní, parametrizace, požadavky na technické vybavení, ochrana dat, podpora uživatele a fungování programu v souladu se zákony.
Motivace k výtvarným činnostem ve volném čase dětí staršího školního věku - projekt Racek
PROKEŠOVÁ, Jana
Diplomová práce je rozdělena do dvou částí, na teoretickou a praktickou. Teoretická část definuje a popisuje pojmy motivace, volný čas a starší školní věk, vzájemně je propojuje a upřesňuje souvislosti mezi nimi. Praktická část se snaží uplatňovat teoretické poznatky o motivaci a uvádět je do praxe, u dětí staršího školního věku, skrze výtvarný projekt. Hlavním myšlenkovým zdrojem výtvarného projektu je kniha Jonathan Livingston Racek. Projekt se snaží nenásilným způsobem rozvíjet pubescentovu fantazii, tvořivost a schopnost seberealizace. Dosahuje toho díky dramatické výchově, výtvarným činnostem a pohybovými aktivitami.

Viz též: podobná jména autorů
1 Prokešová, Julie
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.