|
Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010
Koudelková, Zdeňka ; Dlouhý, Pavel (vedoucí práce)
Souhrn Má bakalářská práce se zabývá tématem, které zní "Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010". Cílem této práce je zanalyzovat vývoj zavedení systému HACCP ve stravovacích službách v Kutné Hoře za období roku 2005 a roku 2010. Pro svou práci využívám nepublikované výsledky z dotazníkové analýzy z roku 2005 a srovnávám je s výsledky získané v roce 2010. Dotazník, typy otázek a výběr charakteru provozoven stravovacích služeb byl zachován totožný s původním dotazníkem z roku 2005. V roce 2010 došlo ke změně pouze u dvou otázek z důvodu změny legislativy. Výsledkem bude zhodnocení, zda v tomto regionu došlo za uplynulou dobu ke zlepšení informovanosti a k jinému náhledu na povinnost zavádění systému HACCP. Práce využívá dotazníkové metody s obsahem 13 otázek, směřující na všeobecné podmínky poskytování stravovacích služeb, informovanosti provozovatelů, pracovníků a jejich názoru týkající se této problematiky. Veškeré dotazníky byly vyplňovány provozovateli anonymně a dobrovolně, v celkovém počtu 50 provozoven stravovacích služeb, které byly vybírány náhodně v rámci prováděného státního zdravotního dozoru na oddělení hygieny výživy. Výsledky jednotlivých otázek jsou v obou rocích zpracovány do grafických tabulek pod body 1-13 a lze je...
|
|
Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010
Koudelková, Zdeňka ; Dlouhý, Pavel (vedoucí práce)
Souhrn Má bakalářská práce se zabývá tématem, které zní "Zavedení systému na principech HACCP ve stravovacích službách - vývoj v regionu Kutná Hora v letech 2005, 2010". Cílem této práce je zanalyzovat vývoj zavedení systému HACCP ve stravovacích službách v Kutné Hoře za období roku 2005 a roku 2010. Pro svou práci využívám nepublikované výsledky z dotazníkové analýzy z roku 2005 a srovnávám je s výsledky získané v roce 2010. Dotazník, typy otázek a výběr charakteru provozoven stravovacích služeb byl zachován totožný s původním dotazníkem z roku 2005. V roce 2010 došlo ke změně pouze u dvou otázek z důvodu změny legislativy. Výsledkem bude zhodnocení, zda v tomto regionu došlo za uplynulou dobu ke zlepšení informovanosti a k jinému náhledu na povinnost zavádění systému HACCP. Práce využívá dotazníkové metody s obsahem 13 otázek, směřující na všeobecné podmínky poskytování stravovacích služeb, informovanosti provozovatelů, pracovníků a jejich názoru týkající se této problematiky. Veškeré dotazníky byly vyplňovány provozovateli anonymně a dobrovolně, v celkovém počtu 50 provozoven stravovacích služeb, které byly vybírány náhodně v rámci prováděného státního zdravotního dozoru na oddělení hygieny výživy. Výsledky jednotlivých otázek jsou v obou rocích zpracovány do grafických tabulek pod body 1-13 a lze je...
|