Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Radíální nýtovačka
Hloušek, Petr ; Hampl,, Štěpán (oponent) ; Foller, Bronislav (vedoucí práce)
Cílem této diplomové práce je seznámit se s technologií tváření – nerozebíratelným spojením, pochopit princip a navržením jednoúčelového nýtovacího stroje. Prokázat schopnost orientovat se v literatuře vytvořit návrh analyzovat výhody a nevýhody variant provedení a pevnostně zajistit bezpečnost, trvanlivost hlavní konstrukce. Vybrat a vzájemně sestavit vhodné pohonné a pracovní jednotky a umět výsledek interpretovat.
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory
Hloušek, Petr
V diplomové práci s názvem Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory bylo primárním cílem zhodnotit prostřednictvím experimentu s kvašením v automatickém vinifikátoru, otevřené a uzavřené nádobě, jaký vliv mají autochtonní kvasinky vůči komerčním. Dále pak zjistit zráním vín v dřevěném sudu a neprodyšné nádobě, zda vyhovuje více zrání se zvýšeným nebo minimálním množstvím kyslíku. Výstupem z této práce poté byla senzorická analýza vína kvantifikována do 100 bodové tabulky podle OIV a také aromatický profil a profil struktury a mohutnosti vín, které byly následně zpracovány do grafů. Experimentální vzorky byly podrobeny analýze jednotlivých parametrů - antokyany, celkové polyfenoly, antioxidační kapacita a barevné parametry.
Radíální nýtovačka
Hloušek, Petr ; Hampl,, Štěpán (oponent) ; Foller, Bronislav (vedoucí práce)
Cílem této diplomové práce je seznámit se s technologií tváření – nerozebíratelným spojením, pochopit princip a navržením jednoúčelového nýtovacího stroje. Prokázat schopnost orientovat se v literatuře vytvořit návrh analyzovat výhody a nevýhody variant provedení a pevnostně zajistit bezpečnost, trvanlivost hlavní konstrukce. Vybrat a vzájemně sestavit vhodné pohonné a pracovní jednotky a umět výsledek interpretovat.
Využití odrůdy Muškát moravský pro výrobu fortifikovaných vín
Hloušek, Petr
Téma této práce se zaobírá problematikou likérových vín a fortifikací odrůdy Muškát moravský. V literární rešerži je pojednáváno o historii Muškátu a historii fortifikovaných vín, muškátových odrůdách pěstovaných v České republice a ve světě, dále obsahuje soubor fortifikovaných vín z muškátových odrůd produkovaných tuzemskými výrobci i světovými. Druhá - praktická část této práce pojednává o výrobě fortifikovaného vína a jeho vinifikaci (reduktivní typ x oxidativní typ). Byl vytvořen experiment ve třech ročnících (2011, 2012, 2013), který má signifikatní analytické a senzorické výsledky.

Viz též: podobná jména autorů
6 Hloušek, Pavel
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.