Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Kvalita ovocných moštů a burčáku
Švestka, Michal
Cílem bakalářské práce je informovat o ovocných moštech s hlavním zaměřením na jablečný mošt a na částečně zkvašeným hroznovým moštu, v naší zemi zvaný burčák. Práce se věnuje základním údajům o ovocných sadech a vysázených vinicích v České Republice a jejich odrůdovou skladbou. Zaměřuje se na vstupní surovinu a její složení. Další kapitola popisuje technologickou výrobu moštů i burčáku a následné možnosti konzervace. Práce se také zaměřuje na kvalitu moštů uváděných na tuzemský trh a statistiky kontrol burčáku prováděné státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí. Závěr práce informuje o vlivu a prospěchu těchto nápojů na zdraví člověka.

Viz též: podobná jména autorů
2 ŠVESTKA, Michal
6 Švestka, Marek
5 Švestka, Milan
2 Švestka, Miroslav
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.