Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 13 záznamů.  předchozí11 - 13  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.03 vteřin. 
Rekonstrukce počítačové sítě pro firmu Eltes s.r.o.
Smejkal, Martin ; Evják, Rostislav (oponent) ; Ondrák, Viktor (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na počítačové sítě, konkrétně na rekonstrukci počítačové sítě pro firmu Eltes s.r.o. Obsahem práce je zanalyzovat současný stav jak budovy, tak i dosavadního řešení počítačové sítě v této firmě. Dále pak popsat teoretická východiska, která budu potřebovat při návrhu řešení. Při vytváření návrhu je brán zřetel na možnosti budovy a hlavně na požadavky zadavatele. Součástí pak bude seznam použitých prvků sítě a kalkulace nákladů.
Vliv míry zdanění na produktivitu práce v zemích OECD
Šmejkal, Martin ; Komrska, Martin (vedoucí práce) ; Špecián, Petr (oponent)
V odborné literatuře lze nalézt mnoho studií vysvětlujících nabízené množství práce širokou škálou proměnných. Já jsem se ve své bakalářské práci zaměřil na dvě stránky nabídky práce: kvantitu a kvalitu. Kvantitu definuji jako průměrný počet odpracovaných hodin na zaměstnanou osobu, kvalitu potom jako HDP na hodinu práce. Hlavním cílem této práce je empiricky testovat, zda existuje vztah mezi nabízeným množstvím práce a mírou zdanění osobních příjmů. Byla použita panelová regrese za použití dat 20 (respektive 26) zemí OECD v období 2001-2010. Konečné modely byly testovány metodou prvních diferencí, která se zdála být nejvhodnější. Míra zdanění vyšla jako významný determinant pouze v modelu kvality práce. Významnost proměnné je však podmíněna tím, že daňová sazba zahrnuje také odvody sociálního pojištění.
Franchising jako metoda vstupu na trh
Smejkal, Martin ; Turnerová, Lenka (vedoucí práce) ; Průša, Přemysl (oponent)
Tato bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Cílem této práce je analýza franchisingu jako formy kooperace z teoretického i praktického hlediska. První kapitola se zabývá franchisingem z teoretického hlediska. Součástí této kapitoly je definice franchisingu, historie franchisingu, rozdělění franchisingu na základě předmětu podnikání apod. Druhá kapitola se zabývá problematikou založení franchisového podniku. V této kapitole popisuji proces založení franchisového systému se zaměřením na pilotní provoz, výběr franchisantů a vytvoření franchisového konceptu. Ve třetí kapitole popisuji jednotlivé výhody a nevýhody podnikání na bázi franchisingu pro franchisora i franchisanta. Čtvtá kapitola se zabývá historickým vývojem franchisingu v České republice. V páté kapitole jsem se zabýval kompletním rozborem franchisového systému předního českého konceptu v oboru gastronomie, Švejk restaurant.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 13 záznamů.   předchozí11 - 13  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
28 Smejkal, Marek
2 Smejkal, Milan
1 Smejkal, Miroslav
28 ŠMEJKAL, Marek
28 Šmejkal, Marek
13 Šmejkal, Martin
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.