Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 12 záznamů.  předchozí11 - 12  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Zásobování energiemi v potravinářském podniku
Hrubý, Vojtěch ; Pospíšil, Jiří (oponent) ; Fiedler, Jan (vedoucí práce)
Větrání, ventilace, klimatizování a vytápění sloužící k udržování stanovených podmínek, tj. teploty, vlhkosti a hygienických požadavků na čistotu vzduchu výrobních a jiných prostorách sebou přináší různé složité procesy zabezpečované rozdílně složitými zařízeními a systémy. Zaměřením práce je popsat tyto procesy a současný stav v zásobování tepelnými energiemi v podmínkách potravinářského závodu Cutisin ve Slavkově u Brna. Hlavním přínosem práce je popsání současného řešení centrálního vytápění, zhodnocení stavu a návrh inovace dispozičního řešení centrální kotelny.
Vliv druhu omráčení jatečných zvířat na kvalitu produktu
Hrubý, Vojtěch
Cílem bakalářské práce bylo prostudovat a popsat operace a zásady při porážce hospodářských zvířat od převozu zvířat na jatky, přes všechny nezbytné úkony, až po konečnou úpravu jatečně opracovaného těla. Pojednat jak o rozdílech v jednotlivých technologiích tak o odlišnostech při zpracování různých druhů hospodářských zvířat a to jak u nás významných, tak i několika druhů, které jsou okrajové a pro Českou Republiku z historického hlediska netypické. Práce se dále zabývá legislativními požadavky, které se vztahují k jednotlivým úkonům na porážecí lince i na domácích porážkách. V druhé části literárního přehledu řeší problematiku omračování v závislosti na ceně a náročnosti jednotlivých způsobů omračování. Také se zabývá tím, jak tyto rozdíly mohou ovlivňovat kvalitu výchozí suroviny. Na závěr jsou zmíněny nové trendy, které se objevují u nás i ve světě a jak tyto inovace mohou přispět ke zlepšení kvality masa.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 12 záznamů.   předchozí11 - 12  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
5 Hrubý, Václav
2 Hrubý, Vít
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.