Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Vliv robotizace a digitalizace na hospodaření firem v gastronomii
ŠNICEROVÁ, Nela
Tématem bakalářské práce je vliv digitalizace a robotizace na hospodaření firem v gastronomii. Zaměřuje se na vysvětlení různých druhů digitalizace a robotizace, které se v gastronomii využívají a přibližuje tak lidem technologie, které podniky používají. Pro zlepšení a zrychlení práce mohou zaměstnanci používat stroje a technologie nejen ve výrobě. Zároveň se nesmí zapomínat na zákazníky, kteří mohou využít technické pomůcky, které podniky nabízejí. Příkladem mohou být QR kódy v restauracích nebo samoobslužné tabule. Avšak digitalizace se netýká pouze výroby a příjmu objednávek, ale také způsobu doručení. Zde zákazníci mohou využít aplikací, díky kterým jim je zboží doručeno až ke dveřím. Dále je v bakalářské práci popsáno, jak dokázala digitalizace zvýšit tržby vybraného podniku a jak lidé využívají moderních technologií ke kterým mají přístup.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.