Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Mikrobiologie tavených sýrů
Košarišťanová, Ludmila
ABSTRAKT Bakalářská práce se zabývá mikrobiologii tavených sýrů. Popisuje mikrobiologickou kvalitu tavených sýrů a jejich nežádoucí kontaminaci mikroorganismy. Nejčastějšími kontaminujícími mikroorganismy jsou bakterie tvořící spory a mikromycety. Definuje jejich negativní vliv na jakost tavených sýrů. Dále charakterizuje další možné kontaminanty tavných sýrů, které mohou způsobovat alimentární onemocnění u člověka. Součástí bakalářské práce je experimentální mikrobiologická analýza u různě skladovaných tavených sýrů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.