Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Metody měření hustoty mléčných výrobků
Doležal, Martin
Tato bakalářská práce se zabývá hustotou a jejím měřením u mléčných výrobků. V první části bakalářské práce je popsána hustota a způsoby jejího měření. V druhé části bakalářské práce je popsáno složení mléka a mléčných výrobků. V experimentální část bakalářské práci se zabývá vlivem teploty na hustotu mléka a mléčných výrobků. Použito bylo mléko o obsahu tuku 3,5 %, 1,5 % a 0,5 %, smetana o obsahu tuku 12 % a 31 % a acidofilní mléko. K měření hustoty byl použit přístroj Densito 30 PX. Podle očekávaní hodnoty hustoty s rostoucí teplotou klesaly.Právní doložka:Prohlašuji, že jsem práci: Metody měření hustoty mléčných výrobků, vypracoval samostatně a veškeré použité prameny a informace uvádím v seznamu použité literatury. Souhlasím, aby moje práce byla zveřejněna v souladu s § 47b zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s platnou Směrnicí o zveřejňování vysokoškolských závěrečných prací. Jsem si vědom/a, že se na moji práci vztahuje zákon č. 121/2000 Sb., autorský zákon, a že Mendelova univerzita v Brně má právo na uzavření licenční smlouvy a užití této práce jako školního díla podle § 60 odst. 1 autorského zákona. Dále se zavazuji, že před sepsáním licenční smlouvy o využití díla jinou osobou (subjektem) si vyžádám písemné stanovisko univerzity, že předmětná licenční smlouva není v rozporu s oprávněnými zájmy univerzity, a zavazuji se uhradit případný příspěvek na úhradu nákladů spojených se vznikem díla, a to až do jejich skutečné výše

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.