Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Kvasinky Brettanomyces bruxelensis v technologii vín
Cháberová, Hana
Při psaní této bakalářské práce jsem zjistila, že víno je velmi zranitelné od zrodu bobulí až po nalahvování. Nejzranitelnější doba je po alkoholovém kvašení do začátku malolaktické fermentace, kdy je víno nechráněno a při zrání. Minimalizaci rizika infekce a rozvoji kvasinek předejdeme správnou hygienou sklepů, sířením rmutu dostatečnou hladinou SO2 při zrání vína, řádným čištěním sudů nebo jejich včasným vyřazením z provozu, udržováním plných sudů a sterilním plněním lahví.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.