Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Optimalizace výroby piva v minipivovaru
Boudný, Patrik
Bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby piva, jak z hlediska ekonomického,tak i z kvalitativního. První část se zabývá historií pivovarnictví, charakteristikou minipivovarů a procesy výroby piva od šrotování sladu až po zrání piva v ležáckých tancích. Ve druhé části jsou využity zjištěné poznatky a použity k vypracování návrhu optimalizace výroby piva v minipivovaru Únanov, kde byly zjištěny nedostatky hlavně v efektivitě práce a nevyrovnanosti kvality. Návrh optimalizace byl konzultován s majitelem pivovaru.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.