Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Možnosti výroby cereálních produktů z různých druhů obilných sladů
Bartuňková, Petra
Diplomová práce se zabývá možnostmi výroby cereálních produktů, především cereálních mlék a cereálních sušenek, z různých druhů obilných sladů. V teoretické části práce jsou charakterizovány jednotlivé obiloviny. Řeší také problematiku výroby sladu a cereálních produktů. V praktické části bylo vedeno několik experimentů na produkci cereálních mlék, u kterých byla následně provedena senzorická analýza. Pro jejich výrobu bylo použito různých navážek ovesného sladu a surového ovsa nahého. Součástí praktické části je i/také výroba cereálních sušenek z různých kombinací ječného a ovesného sladu a ovse nahého surového. Stejně jako u nápojů, byla i v případě sušenek provedena senzorická analýza. U každého analyzovaného vzorku byl stanoven senzorický profil, který byl porovnán s ostatními.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.