Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Could not find similar documents for this query.
Franchising v gastronomii
Pospíšilová, Karolína ; Hes, Aleš (vedoucí práce) ; Ivana, Ivana (oponent)
Bakalářská práce se zabývá hojně rozšířenou formou podnikání - franchisingem, který umožňuje subjektu splňovat jeho hlavní cíl podnikání, jímž je dosahovat maximální výnosy při minimálních nákladech. Tato práce je zaměřena na známou společnost Ambiente a je rozdělena na dvě části. V primární části bakalářské práce je blíže definován samotný pojem franchisingu, stručně popsaná historie franchisingu a je zde vysvětlen franchisový systém, z něhož plynou výhody a nevýhody pro poskytovatele a příjemce licence, který je základem pro provozování této formy podnikání. Práce je zaměřena především na tuzemský trh, ale dochází i ke komparaci se zahraničním trhem na Slovensku. V sekundární části práce je představena společnost Ambiente a hlavní dominantou tohoto oddílu je srovnání franchisingového podniku s nezávislým subjektem. V závěru práce dochází k vyhodnocení získaných výsledků.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.