Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 

Could not find similar documents for this query.
Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů
Pokorná, Michaela
Moje bakalářská práce na téma Hygiena pekařských výrobků a suchých skořápkových plodů je zaměřena především na možná nebezpečí, která jsou s pekařskými výrobky a suchými skořápkovými plody spojována. První část práce je zaměřena na druhy pekařských výrobků, jejich suroviny a současný stav v Evropě a ČR. Druhá část práce, která je zároveň nejdůležitější, popisuje biologická a chemická nebezpečí pekařských výrobků, jejich vady a hlavně zvládnutí potenciálních nebezpečí. V poslední části jsou popsány jednotlivé druhy suchých skořápkových plodů a charakterizovány jednotlivé druhy mykotoxinů, především aflatoxinů, které se v nich vyskytují.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.