Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Technologické a inovační centrum Telč
Abrhámová, Tereza ; Suchánek, Petr (oponent) ; Nový, Alois (vedoucí práce) ; Donaťáková, Dagmar (vedoucí práce)
Cílem práce bylo navržení areálu technologického a inovačního centra v rozvojové lokalitě města Telč, v městské části Za Stínadly. Navržené objekty pro různé provozy malých a středních podniků maximálně využívají zadaný pozemek a jejich rozmístění vychází z respektování vrstevnic. Vjezd do areálu je umožněn z ulice Třebíčská, je zabezpečen nekonfliktní pohyb osob a dopravních prostředků Výrobní jednotky jsou řešeny ve dvou typech. Bakalářská práce je zaměřena na výrobní jednotku typu A o výrobním prostoru 75m2. V každé jednotce je umístěno zázemí pro 10 zaměstnanců, kancelář a výrobní hala. Důležitým požadavkem byla variabilita prostoru. Jednotky jsou spojeny do podélných celků po dvanácti, tím na sebe dispozičně navazují a jsou snadno propojitelné podle požadavků zákazníka.
Technologické a inovační centrum Telč
Abrhámová, Tereza ; Suchánek, Petr (oponent) ; Nový, Alois (vedoucí práce) ; Donaťáková, Dagmar (vedoucí práce)
Cílem práce bylo navržení areálu technologického a inovačního centra v rozvojové lokalitě města Telč, v městské části Za Stínadly. Navržené objekty pro různé provozy malých a středních podniků maximálně využívají zadaný pozemek a jejich rozmístění vychází z respektování vrstevnic. Vjezd do areálu je umožněn z ulice Třebíčská, je zabezpečen nekonfliktní pohyb osob a dopravních prostředků Výrobní jednotky jsou řešeny ve dvou typech. Bakalářská práce je zaměřena na výrobní jednotku typu A o výrobním prostoru 75m2. V každé jednotce je umístěno zázemí pro 10 zaměstnanců, kancelář a výrobní hala. Důležitým požadavkem byla variabilita prostoru. Jednotky jsou spojeny do podélných celků po dvanácti, tím na sebe dispozičně navazují a jsou snadno propojitelné podle požadavků zákazníka.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.