Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 12 záznamů.  předchozí11 - 12  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
SAN data storage
Pružinský, Ján ; Pelka, Tomáš (oponent) ; Pust, Radim (vedoucí práce)
The main goal of this project is a familiarization with the protocol iSCSI and with its implementation into the SAN network. Firstly, the focus is aimed towards a theoretical analysis of the SAN data storage, description of its individual parts as well as its realization within the network. In the second part, the description of the protocol iSCI includes an explanation of particular abbreviations and terms. Every possibility of securing this protocol is fully processed and, moreover, the implementation in OS Linux and OS MS Windows Server is deeply explained. The practical part is devoted to configuring iSCSI Target in OS Linux and configuring iSCSI Initiator in OS linux and OS Windows. The last part is devoted to creating a Web interface to control the iSCSI Target.
Vliv iniciace na blokovou polymeraci styrenu
Vojáček, Jakub ; Běťák, Lukáš (oponent) ; Kučera, František (vedoucí práce)
Bakalářská práce v literární části shrnuje poznatky z oblasti radikálové iniciace blokové polymerace styrenu, zejména polymerace využívající mono- a bifunkčních iniciátorů, dále fotoiniciace a termicky iniciované radikálové polymerace styrenu. Praktická část je zaměřena na sledování vlivu podmínek polymerace na konverzi monomeru, molekulovou hmotnost, hustotu a viskozitu polymerační směsi. Experimenty byly prováděny s monofunkčním iniciátorem (dibenzoylperoxidem), při teplotě polymerace 91 °C, atmosferickém tlaku a různých koncentracích iniciátoru. Stanovení konverze monomeru bylo prováděno gravimetricky, hustota byla stanovována titrační metodou a viskozita pomocí Stokesova vztahu. Molekulové hmotnosti byly vypočteny pomocí Kuhn-Mark-Houwink-Sakuradovy rovnice

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 12 záznamů.   předchozí11 - 12  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.