Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv environmentálních faktorů na přežívání smrku ztepilého v oblastech rozpadu horských smrčin v důsledku lýkožrouta smrkového
ONDŘICHOVÁ, Nikola
V první části této práci jsem se snažila klasifikovat a popsat faktory, které mohou zvyšovat odolnost smrku ztepilého vůči lýkožroutu smrkovému (Ips typographus). V druhé části práce jsem testovala vliv vybraných faktorů na přežívání smrku ztepilého v rozpadlém lese a v kontrolním živém porostu.
Podnikatelský plán založení společnosti s ručením omezeným
Kubátová, Barbora ; Trachta, Václav (vedoucí práce) ; Dvořák, Jiří (oponent)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu založení společnosti s ručením omezeným. Za účelem podrobného zkoumání klíčových faktorů nově vznikající společnosti jsou zde využity poznatky z oblasti ekonomie, ekonomiky, finančního managementu a marketingu. Práce je složena ze dvou částí. První část obsahuje teoretické poznatky související s podnikatelským záměrem a následně s vypracováním konkrétního podnikatelského plánu. Druhá část je praktická a obsahuje vlastní vypracovaný podnikatelský záměr, který vychází z předešlé teoretické části. Cílem této práce bylo zjistit životaschopnost, reálnost a výnosovost projektu založení společnosti s ručením omezeným.
Hodnocení adaptability odchovaných násad lipana podhorního (Thymallus thymallus L.) v podmínkách volných vod
MANDELÍČEK, Jan
Hodnocení adaptability uměle odchovaných 2letých násad lipan podhorního v podmínkách přírodního toku. Práce bude provedena na účelovém revíru VÚRH JU Blanice Vodňanské 4B. Experimentální ryby budou odchovány intenzivní metodou na kruhové bazény a krmeny peletovaným krmivem. Nasazené ryby (odchované a divoké) budou označeny čipy a veškerá data (hmotnost a délka) o jednotlivých rybách zaznamenána. Sledována bude kusová návratnost a růst uměle odchovaných ryb ve srovnání s původními divokými rybami.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.