Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.06 vteřin. 
Návrh správkové hmoty se sníženou elektrickou impedancí
Žáková, Karolina ; Černý, Vít (oponent) ; Drochytka, Rostislav (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh nového složení správkové hmoty na silikátové bázi s cílem snížit elektrickou impedanci. V teoretické části budou popsány základní pojmy potřebné k pochopení tématu práce, jako jsou pojmy související s vodivostí, silikáty, kompozity a obecně správkovými hmotami. Experimentální část zahrnuje výběr surovin, přípravu a testování různých složení správkových hmot s odlišnými plnivy. Bude zkoumán vliv různých přísad na elektrické vlastnosti správkové hmoty, včetně dopadu na její vodivost, rezistivitu a soudržnost. Poslední část zahrnuje shrnutí a zhodnocuje dosažené výsledky.
Systémy speciálních správkových hmot pro hygienicky čisté průmyslové provozy
Seják, František ; Bydžovský, Jiří (oponent) ; Drochytka, Rostislav (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem nového řešení systému správkových hmot pro hygienicky čisté průmyslové provozy, který je určený pro reprofilace a sanace poškozených betonových stavebních částí. Cílem práce je vyvinout materiál, který bude mít vysoké přídržnosti k podkladu, rychlý nárůst pevností, vysoké výsledné pevnosti s omezeným smrštěním a vysokou chemickou odolnost při zachování antibakteriálního účinku.
Systémy speciálních správkových hmot pro hygienicky čisté průmyslové provozy
Seják, František ; Bydžovský, Jiří (oponent) ; Drochytka, Rostislav (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem nového řešení systému správkových hmot pro hygienicky čisté průmyslové provozy, který je určený pro reprofilace a sanace poškozených betonových stavebních částí. Cílem práce je vyvinout materiál, který bude mít vysoké přídržnosti k podkladu, rychlý nárůst pevností, vysoké výsledné pevnosti s omezeným smrštěním a vysokou chemickou odolnost při zachování antibakteriálního účinku.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.