Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Vliv podnikové kultury na zaměstnance a zákazníky
ŠUSTER, Filip
Cílem bakalářské práce bylo analyzovat podnikovou kulturu vybraného podniku a určit, jaký má vliv na své zaměstnance a zákazníky. Pro každou z těchto skupin byl vytvořen dotazník schopný tento vliv analyzovat na celkové úrovni, na úrovni subkultur a na úrovni faktorů, které tyto subkultury ovlivňují. Z provedené analýzy podnikové kultury je patrná stabilita, udržitelnost a současné správné směřování. Při hlubším zkoumání jednotlivých skupin zaměstnanců a zákazníků se však projevuje určitý prostor pro zlepšení.
Formy motivace a stimulace ve vybraném podniku
DOLNÁ, Kateřina
V současné době patří k jedné z nejvýznamnějších systémových operací konkrétních firem řízení lidských zdrojů. Vzhledem k rostoucí snaze podniků dosahovat vyšší konkurenceschopnosti, hledají podniky nové zdroje a to zdroje lidské a zároveň s tím stoupá též v globální společnosti význam lidského kapitálu. Dynamickým přístupem managementu, který v sobě zahrnuje též přístupy motivační, stoupá spolu s ním nezastupitelné postavení informačních technologií a spolu se zvyšováním kvality zaměstnanců i informovanost vůbec. Pokud bude kvalita zaměstnanců, potažmo kvalita lidského faktoru, neustále zdokonalována a zaměstnavatel bude působit na pracovníky motivačně ve směru inovačních procesů, bude podnik prosperující a na trhu bude mít dobré postavení. Taktéž je žádoucí, aby zaměstnanci byli motivováni k identifikaci s cíli firmy, ve které pracují. Tato diplomová práce se právě této problematice věnuje. Hlavním cílem je provedení analýzy forem motivace a stimulace a jejich vlivu na zaměstnance s návrhem opatření. Po analýze dat a dalších získaných informací došlo k celkovému zhodnocení současných přístupů k motivaci a stimulaci lidských zdrojů ve vybraném podniku. Na základě těchto informací byla navržena opatření pro zvyšování spokojenosti zaměstnanců a motivace k lepším výsledkům.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.