Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Design kapslového kávovaru
Kudličková, Monika ; Řezníček, Svatopluk (oponent) ; Haltof, Vladimír (vedoucí práce)
Zadáním bakalářské práce je návrh designu kapslového kávovaru. Cílem je vytvořit design, který bude v souladu s technickými, ergonomickými a výtvarnými požadavky zadaného tématu. Návrh splňuje taktéž nároky uživatelské a zjednodušuje přípravu kvalitní kávy.
Deskriptor pro identifikaci osoby podle obličeje
Coufal, Tomáš ; Orság, Filip (oponent) ; Goldmann, Tomáš (vedoucí práce)
Práce shrnuje dosavadní poznatky v oboru biometrie při řešení problematiky identifikace osoby podle tváře. Zaměřuje se na konvoluční neuronové sítě a kapslové sítě. Dále se zabývá současnými, modernímy postupy a jejich implementacemi. V neposlední řadě nabízí vlastní implementaci obdobného řešení na bázi architektury CapsNet - kapslových neuronových sítí. Práce dále rozebírá přínosy a možnosti využití této architektury pro identifikaci podle obličeje.
Deskriptor pro identifikaci osoby podle obličeje
Coufal, Tomáš ; Orság, Filip (oponent) ; Goldmann, Tomáš (vedoucí práce)
Práce shrnuje dosavadní poznatky v oboru biometrie při řešení problematiky identifikace osoby podle tváře. Zaměřuje se na konvoluční neuronové sítě a kapslové sítě. Dále se zabývá současnými, modernímy postupy a jejich implementacemi. V neposlední řadě nabízí vlastní implementaci obdobného řešení na bázi architektury CapsNet - kapslových neuronových sítí. Práce dále rozebírá přínosy a možnosti využití této architektury pro identifikaci podle obličeje.
Design kapslového kávovaru
Kudličková, Monika ; Řezníček, Svatopluk (oponent) ; Haltof, Vladimír (vedoucí práce)
Zadáním bakalářské práce je návrh designu kapslového kávovaru. Cílem je vytvořit design, který bude v souladu s technickými, ergonomickými a výtvarnými požadavky zadaného tématu. Návrh splňuje taktéž nároky uživatelské a zjednodušuje přípravu kvalitní kávy.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.