Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 8 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Inaktivovaná bakteriální biomasa pro přípravu lyzátů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek ; Vavruška, Tomáš
Inaktivované bakteriální biomasy pro přípravu potravinových doplňků - optimalizace kultivací zdrojových kmenů.\n\n
Optimalizace a scale-up přípravy inaktivované bakteriálních biomasy.
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Vavruška, Tomáš
Optimalizace a scale-up přípravy inaktivované bakteriální biomasy pro přípravu potravinových doplňků.
Příprava inaktivované bakteriálních biomasy.
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav
Vývoj a optimalizace pilotní přípravy inaktivované bakteriální biomasy pro přípravu potravinových doplňků.
Vývoj pilotní přípravy inaktivovaných bakteriálních lyzátů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Urban, M.
Vývoj a optimalizace pilotní přípravy inaktivovaných bakteriálních lyzátů pro přípravu potravinových doplňků.
Vývoj technologií pilotní přípravy laktamáz a dalších enzymů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Development and optimization of the production of some enzymes for pharmaceutical industry. Cultivation technology and down-stream processing.
Vývoj kultivačních technologií výroby intracelulárních alkoholdehydrogenáz
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Development and optimization of pilot cultivations and DSP of intracellular recombinant enzyme productions.
Vývoj technologie pilotní přípravy chitinázy
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Development and optimization of the production of extracellular chitinase by the natural producer and also by recombinant host. Cultivation technology and down-stream processing.
Vývoj kultivačních technologií výroby intracelulárních enzymů
Prell, Aleš ; Kujan, Petr ; Sobotka, Miroslav ; Šafář, Hynek
Vývoj a optimalizace pilotních kultivací a DSP intracelulárních rekombinantních enzymů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.