Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vpliv komerčne dostupných kvasiniek na odrodu Frankovka z VOC Modré hory
Peško, Jakub
Diplomová práca sa zaoberá vplyvom komerčne dostupných kvasiniek na Frankovku modrú z VOC Modré Hory. V literárnej časti si predstavíme VOC Modré hory a všeobecne sa oboznámime s frankovkou modrou a jej výrobou v štýle ružového vína. Vysvetlíme pôsobenie kvasiniek a ich možnosti využitia pri výrobe vín. V prvej polovici experimentálnej časti sa nachádza stručný popis použitej suroviny, metodika experimentu, popis použitých senzorických a analytických metód . V druhej polovici sú výsledné vzorky senzoricky a analyticky vyhodnotené v grafoch so stručnými komentármi.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.