Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Rozvoj služeb WELLNESS HOTELU FRYMBURK
PETRŮ, Kateřina
Diplomová práce se zabývá rozvojem služeb Wellness Hotelu Frymburk. Cílem této práce je analýza produktu Wellness Hotelu Frymburk, její následná komparace s produkty zařízení ubytovacích a stravovacích služeb ve vymezeném území a dále s tím související doporučení pro další rozvoj produktů zkoumaného podniku na základě průzkumu zákaznických potřeb. Přínosem práce by mělo být navržení možností dalšího rozvoje produktů ve zkoumaném zařízení.
Nové trendy wellness služeb a jejich uplatnění ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK
CHOCHOLATÁ, Soňa
Diplomová práce se zabývá wellness úsekem Wellness hotelu Frymburk. Cílem práce je analyzovat stávající produkty wellness služeb, doporučení rozvoje wellness produktů dle aktuálních trendů. Dalším důležitým cílem práce je komparace jednotlivých ubytovacích zařízení ve vymezené lokalitě nabízející wellness služby. Součástí práce bude i analýza zákaznických potřeb, jejich spokojenost s aktuálním portfoliem nabídky wellness služeb. Dané informace budou konzultovány s managementem hotelu.
Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK
PRŮŠOVÁ, Lucie
Předkládaná diplomová práce se zabývá stravovacím úsekem Wellness Hotelu Frymburk. Cílem práce je analyzovat produkt úseku F&B Wellness Hotelu Frymburk, komparace stravovacích zařízení ve vybrané oblasti. Důležitým cílem je také doporučení pro další rozvoj produktu zkoumaného podniku. V rámci diplomové práce bude zjišťována spokojenost zákazníků se stavem aktuálně poskytovaných služeb. Také budou konzultovány názory managementu hotelu na aktuální problematiku. V diplomové práci bude řešena především problematika regionální gastronomie a lidských zdrojů ve stravovacích službách.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.