Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Rezervační systém pro kavárnu U bílé kočky a černého psa
Bartoňová, Julie ; Musil, Jan (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací webového rezervačního systému, jenž bude umožňovat rezervace míst a akcí pořádaných v kavárně U bílé kočky a černého psa. Práce je uvozena základním teoretickým pozadím, v druhé části se zaměřuje na analýzu dané problematiky a situace. Poslední kapitola o vlastním návrhu řešení popisuje postup řešení od návrhu až po zhodnocení přínosů rezervačního systému.
Návrh rezervačního hotelového portálu
Rykala, Daniel ; Toth, Dalibor (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem webového rezervačního portálu pro ubytovací zařízení, jako jsou hotely a penziony. Výchozím aspektem jsou požadavky zadavatele. V práci je popsán návrh postupu tvorby portálu, posouzení jeho ekonomické hodnoty a zhodnocení jeho případného nasazení do provozu.
Rezervační systém pro kavárnu U bílé kočky a černého psa
Bartoňová, Julie ; Musil, Jan (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací webového rezervačního systému, jenž bude umožňovat rezervace míst a akcí pořádaných v kavárně U bílé kočky a černého psa. Práce je uvozena základním teoretickým pozadím, v druhé části se zaměřuje na analýzu dané problematiky a situace. Poslední kapitola o vlastním návrhu řešení popisuje postup řešení od návrhu až po zhodnocení přínosů rezervačního systému.
Návrh rezervačního hotelového portálu
Rykala, Daniel ; Toth, Dalibor (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá návrhem webového rezervačního portálu pro ubytovací zařízení, jako jsou hotely a penziony. Výchozím aspektem jsou požadavky zadavatele. V práci je popsán návrh postupu tvorby portálu, posouzení jeho ekonomické hodnoty a zhodnocení jeho případného nasazení do provozu.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.