Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 50 záznamů.  předchozí11 - 20dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Business plan of “Emily’s Brand” Company
Tatusov, Yevgeniy ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Mareš, Jan (oponent)
The goal is to create sustainable business plan which is likely to be implemented in real life. The whole work is separated into two parts. Theoretical and Practical. Theoretical part describes general requirements of business plan and especially wide open Financial plan part importance. Theoretical part is a description of running foreign trade company Emilys Brand . Final goal achieved.
Podnikatelský plán - lezecké centrum
Knot, Martin ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Mareš, Jan (oponent)
Tato diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu, který se týká vybudování lezeckého centra ve Vrchlabí. Cílem práce je na základě sestaveného plánu zhodnotit realizovatelnost tohoto projektu. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První, teoretická část, se zabývá rozdílem mezi podnikatelem a zaměstnaneckým poměrem, důvody k podnikání, ale především důvody k sestavení podnikatelského plánu a jeho strukturou. V praktické části je již sestaven samotný podnikatelský plán, ve kterém je detailně popsán celý projekt, aktivity nutné k jeho úspěšné realizaci, jeho finanční stránka a další. Největší důraz je kladen na analýzu potenciálních zákazníků, jako klíčový faktor úspěšnosti celého projektu. V závěru je pak vyhodnoceno, zda by měl projekt v daných podmínkách šanci na úspěch, či nikoliv.
Podnikatelský plán tematicky zaměřené restaurace
Kűchler, Jiří ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou vypracování podnikatelského plánu pro tematicky zaměřenou restauraci ve městě Zlíně. Tematicky zaměřenou restaurací je přitom myšlena originální steaková restaurace koncipovaná v severoamerickém stylu. Práce se skládá celkem ze dvou částí a to z části teoretické a části praktické. V teoretické části je nejdříve krátce věnována pozornost některým otázkám, které souvisejí s podnikatelem a podnikáním. Jako další je pak rozebrána podstata podnikatelského plánu a základní zásady, které je žádoucí dodržovat při jeho zpracovávání. V neposlední řadě je pak v teoretické části nastíněna vhodná struktura podnikatelského plánu včetně popisu jednotlivých částí. Praktická část práce je pak tvořena podnikatelským plánem tematicky zaměřené restaurace, kdy tento plán je v prvé řadě vypracován pro účely zakladatele, kterým je současně i autor diplomové práce.
Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Hýbl, Jan ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Cílem této diplomové práce je zpracovat podnikatelský plán pro nově vznikající podnikatelský subjekt v oblasti rychlého občerstvení. Hlavním cílem podnikatelského plánu je posoudit proveditelnost a reálnost daného záměru. Práce je rozdělena na dvě základní části. První z těchto částí je část teoretická, která nejprve seznamuje s podnikatelskou činností a podnikáním malých a středních podniků v ČR. Následně se věnuje popisu hlavních zásad, metod a přístupů pro zpracování, včetně charakteristiky jednotlivých části podnikatelského plánu. V praktické části je zhotoven kompletní podnikatelský plán pro daný projekt, který čerpá z teoretických východisek uvedených v první části práce. V závěru práce je podnikatelský záměr autorem vyhodnocen.
Nástupnictví v českých rodinných firmách
Rabiňák, Ondřej ; Srpová, Jitka (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Cílem této diplomové práce je identifikace faktorů úspěšného nástupnictví v českých rodinných firmách. Práce je rozčleněna do pěti kapitol. První kapitola je věnována předmětu a cíli diplomové práce. Druhá kapitola se zabývá teoretickými východisky podnikání, historií podnikání v České republice a teoretickými východisky týkající se rodinných firem. Obsahem třetí kapitoly je analýza výzkumů na téma nástupnictví u nás i ve světě. Čtvrtá kapitola je zaměřena na vlastní výzkum praktik nástupnictví v českých rodinných firmách. Pátá kapitola obsahuje identifikaci faktorů úspěšného nástupnictví.
Podnikatelský plán
Nejedlý, Roman ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Müllerová, Jana (oponent)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu pro nově vznikající projekt v oblasti retro interiérového vybavení. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretická část obsahuje obecné zásady a doporučení pro zpracování podnikatelského plánu, zabývá se jeho strukturou a podrobně rozebírá její jednotlivé body. V praktické části je vytvořen podnikatelský plán pro daný projekt. Struktura a obsahová náplň vychází z teoretické části a mimo jiné se plán zaměřuje zejména na stanovení cílového trhu, marketingovou strategii a finanční plán. Koncovým uživatelem podnikatelského plánu je autor práce, který ho využije pro realizaci projektu.
Business Plan of the Trilobit hotel
Latash, Alena ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Mareš, Jan (oponent)
Cílem práce je předložit obchodní plán pro nový Trilobit hotelu, provést analýzu svých marketingových aktivit a určit strategie rozvoje na podporu služeb hotelu. SWOT analýza byla použita a ukázala, že hotel má větší sílu než slabin; Také existuje mnoho příležitostí pro rozvoj. Konkurenční analýza je definovála hotel jako nejlepší v této oblasti. Všechny nástroje marketingového mixu byly vysvětleny jasně a podrobně. Implementační plán a finanční výpočty byly umístěny ukázat nákladů, investic a cash flow. Řada rozvojových strategií byla nabídnuta. V případě realizace, která bude hotel přilákat nové zákazníky, rozšířit spektrum služeb a zvýšit konkurenceschopnost a ziskovost.
Business plan of a personal agency focused on IT
Strapatý, Michal ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Mareš, Jan (oponent)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku vytvoření business plánu pro personální agentúru se specializaci na odvětví informačních technológií. V teoretické části jsou popsané všeobecní zásady tvorby podnikatelského plánu a špecifiká personálních agentúr. V praktické části nasleduje uplatnení těchto poznatků na konkrétním projektu a též analýza, jestli je takýto projekt proveditelný. Praktická část navazuje přímo na teoretickou a aplikuje této poznatky jako například marketingový plán, finanční plán a pod. na konkrétním projektu. V analytické části se nachází analýza mikrookolí a makrookolí.
Podnikatelský záměr soukromá mateřská školka
Afanaseva, Julie ; Hartman, Ladislav (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Tato bakalářská práce byla věnována podnikání prostřednictvím MSP. Podnikatelský plán se týkal oblasti, která se v dnešní době těší velmi velkému zájmu, jedná se o otevření soukromé mateřské školky. V rámci teoretické části práce proběhlo zhodnocení nejen mateřských školek a právního rámce pro jejich fungování, ale rovněž i podnikatelského plánu, jeho struktury a zásad, podle kterých byl sestavován. Praktická část práce již obsahovala samotný podnikatelský plán věnovaný otevření mateřské školky. Hlavním cílem této bakalářské práce je sestavení srozumitelného, systematického a v praxi využitelného podnikatelského plánu, který bude mít šanci obstát například u investorů při shánění cizího kapitálu pro realizaci projektu a provoz podniku. V práci se dospělo k jednoznačnému závěru, že projekt je vhodný pro realizaci.
Podnikatelský plán firmy SOUVENIR SUVENÝR
Diblíková, Marita ; Müllerová, Jana (vedoucí práce) ; Habrmanová, Blanka (oponent)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu firmy Souvenir Suvenýr a následné zhodnocení životaschopnosti a reálnosti tohoto projektu. Jedná se o vytvoření pěti druhů suvenýrů, které mají současný design a jsou vyrobené za pomoci lokálních výrobců a dodavatelů. Specifikum těchto upomínkových předmětů je, že jsou určeny jak pro cizince, tak pro Čechy. Teoretická část popisuje účel, možné typy a strukturu vlastního podnikatelského plánu. Praktická část představuje samotný podnikatelský záměr a zabývá se vymezením trhu, marketingovým mixem, finanční analýzou a dalšími důležitými faktory, ovlivňujícími životaschopnost firmy Souvenir Suvenýr. V závěru je zhodnocená smysluplnost práce a naplnění Podnikatelského plánu.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 50 záznamů.   předchozí11 - 20dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.