Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 44 záznamů.  začátekpředchozí44 - 44  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Ztráty při zrání a skladování hovězího masa
KOSTOHRYZOVÁ, Lenka
Diplomová práce je zaměřena na sestavení náhledu na problematiku v oblasti zrání hovězího masa, potřebné délce skladování, podmínky a hmotnostní ztráty, které během tohoto skladovacího období nastanou. V teoretické části jsou podrobněji zpracovány údaje o chemickém složení, intravitálních vlivech na jakost, postmortální vlivy a skladování hovězího masa, jak je popisuje literatura. Praktická část se zabývá hmotnostními ztrátami na jatečných půlkách během procesu zrání, podmínkami a potřebné délce při zrání masa. Jatečná zvířata byla masného charakteru, zejména plemena Charolay, Aberdeen Angus, Limousine a Galloway

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 44 záznamů.   začátekpředchozí44 - 44  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.