Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Systém hodnocení pracovníka v gastronomii
Štěpánková, Kateřina ; Dvořáková, Zuzana (vedoucí práce) ; Vevera, Michal (oponent)
Cílem této práce je analyzovat systém hodnocení pracovníka v konkrétní společnosti na základě porovnání teoretických poznatků s aplikací v praxi, následně zjištěné skutečnosti vyhodnotit a v případě potřeby navrhnout řešení optimalizace pro současný systém. Diplomová práce se dělí do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část na základě odborné literatury definuje základní pojmy z oblasti řízení výkonnosti pracovníka, dále obsahuje informace o významu, cílech, požadavcích a kritériích pro úspěšnou implementaci systému hodnocení pracovníka ve společnosti. Taktéž se zabývá využívanými metodami hodnocení pracovníka a nejčastějšími chybami, kterých se je v praxi dopouštěno. V praktické části je představena konkrétní společnost a následně v ní provedena analýza současného systému hodnocení pracovníka. Tato analýza má několik částí - první z nich je situační analýza, která má za úkol zjistit současný stav hodnocení pracovníka ve společnosti, další je analýza vnímání tohoto systému hodnocení z pohledu zaměstnanců, jak vedoucích, tak výkonných. Třetí část hodnotí silné a slabé stránky systému a nakonec jsou navrhnuta doporučení, která by měla vést ke zlepšení současného stavu systému hodnocení v dané společnosti.
Analýza systému podnikového vzdělávání
Štěpánková, Kateřina ; Stříteský, Marek (vedoucí práce) ; Vevera, Michal (oponent)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat systém podnikového vzdělávání v konkrétní společnosti a navrhnout řešení na jeho zefektivnění. Jako dílčí cíl práce bylo stanoveno vytvoření plánu vzdělávání a rozvoje pro tuto organizaci.První, teoretická část je úvodem do dané probelmatiky týkající se vzdělávání pracovníků společnosti a zároveň vymezuje kritéria hodnocení následné analýzy. V druhé čáasti jsou stanoveny základní principy, metody a nástroje důležité pro provedení analýzy, Třetí částí práce je samotná analýza vzdělávacího systému ve společnosti FRENCH-REST spol.s.r.o.. V poslední části práce jsou, na základě tohoto rozboru, navrhnuty optimalizační řešení, které by mohli přispět k zefektivnění vzdělávání v této firmě.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.