Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Význam kofeinových nápojů v pitném režimu studentů JU
TYLOVÁ, Kristýna
Tímto výzkumem bylo zjištěno, že nejčastěji konzumovaným kofeinovým nápojem u studentů (mužů) JU je čaj, a kofeinové nápoje jsou nejčastěji konzumovány pro jejich chuť. Zpracováním výsledků výzkumu je rovněž zjištěno, že kofeinové nápoje nemají vysoké zastoupení v pitném režimu respondentů.
Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti
TYLOVÁ, Kristýna
Cílem této bakalářské práce je prohloubení znalostí o přídavných látkách v potravinách, technologický význam přídatných látek v potravinách, jejich vlastnosti a působení na lidské zdraví. Cílem bakalářské práce je také studium odborné a vědecké literatury k tématu: ?Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti? a zpracování přehledu literatury. Dále v praktické části práce provedení a vyhodnocení dotazníkového šetření u experimentální skupiny vztahující se k tématu: ?Ověření a srovnání znalostí mezi mladší populací a starší populací o problematice aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti.?

Viz též: podobná jména autorů
7 TYLOVÁ, Kateřina
7 Tylová, Kateřina
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.