Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Technologie výroby masných výrobků s označením "Zaručená tradiční specialita"
Krausová, Helena
Tématem této bakalářské práce je Technologie výroby masných výrobků s označením "Zaručená tradiční specialita". Práce se nejprve věnuje definici a chemickému složení masa. Dále je stručně popsána produkce a spotřeba masa a masných výrobků. V další části se práce zabývá masnou výrobou. Jsou zde zmíněny suroviny a základní operace masné výroby. Hlavní část je věnována chráněným označením Evropské unie. Mezi tato označení patří Chráněné zeměpisné označení, Chráněné označení původu a Zaručená tradiční specialita. V této hlavní části najdeme legislativní předpisy pro používání zmíněných chráněných označení. A jelikož je práce zaměřena na masné výrobky s označením "Zaručená tradiční specialita", dočteme se zde o technologii výroby jednotlivých výroků, které toto označení nesou, o požadavcích na jejich jakost a o možnostech kontroly ze strany dozorových orgánů.

Viz též: podobná jména autorů
10 Krausová, Hana
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.