Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Korandová, Romana
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou produkce a výroby trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V úvodní části jsou popsány základní legislativní předpisy v oblasti hygieny a technologie masa, na které navazuje základní dělení trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Hlavní část této práce popisuje technologie výroby, suroviny pro výrobu. Poslední část se zaměřuje na základní laboratorní metody hodnocení trvanlivých masných výrobků a vady, které se mohou u této skupiny výrobku vyskytnout. V praktické části práce je popsán průběh zrání u klobásy Hungaria.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.