Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 567 záznamů.  začátekpředchozí535 - 544dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.02 vteřin. 
Long-time oxidation of carbon steel grade 55 and bearing steel LH15 at high temperatuers
Adamaszek, K. ; Jurasz, Z. ; Kučera, Jaroslav
High temperature oxidation of the cylindrical samples (f = 10 diameter and l = 15mm length) made of carbon steel grade 55 and bearing steel LH15 has been performed in air in temperature range 940ů1100°C and for various times. Using the experimentally measured thickness of scale layers, the oxidation process of mentioned steels have been compared.
Problematika posuzování a význam vlivu teploty na interakční součinitele v železe a oceli
Stránský, Karel ; Kučera, Jaroslav ; Million, Bořivoj ; Šenberger, J.
Daný příspěvek se týká vlivu teploty na termodynamické .epsilon.ic a difuzní .beta.ic interakční koeficienty v .gamma.Fe a v austenitizačních ocelích. Studium souboru vlastních a publikovaných dat ukázalo, že uvedené interakční koeficienty jsou navzájem úměrné. V rámci chyb měření platí že .beta.ic = .epsilon.ic.
Decarburization of Fe-C-Cr-Mn-Si steels at high temperatures in ambient air
Hajduga, M. ; Glowacki, J. ; Kučera, Jaroslav
The measured values of carbon concentration N(C,x,t) make it possible to get the diffusivities D(C) and hardness values HV(x,t) the coefficients D(HV). The values D(HV)=D(C) in the case that HV(x,t) values are dierectly proportional to N(C,x,t). It is shown that the fatigue limit of carbon steels may calculated from the relation ńëa=0.235HV05.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 567 záznamů.   začátekpředchozí535 - 544dalšíkonec  přejít na záznam:
Viz též: podobná jména autorů
80 KUČERA, Jan
24 KUČERA, Jaroslav
40 KUČERA, Jiří
18 KUČERA, Josef
1 Kučera, J.
16 Kučera, Jakub
80 Kučera, Jan
1 Kučera, Jaromír
24 Kučera, Jaroslav
1 Kučera, Jiljí
40 Kučera, Jiří
6 Kučera, Jonáš
18 Kučera, Josef
3 Kučera, Jáchym
80 Kučera, Ján
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.