Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 

Warning: Requested record does not seem to exist.
Stravování v biokvalitě v regionu Brno-město - problematika dodávky surovin
Mlčoušková, Olivie
Diplomová práce se zabývá veřejným stravováním v biokvalitě v regionu Brno-město a problematikou dodávky surovin. V první části práce je definováno ekologické zemědělství v porovnání s konvenčním a integrovaným zemědělstvím, dále vymezení pojmů, a to bioprodukty, biopotraviny a ostatní bioprodukty, včetně jejich certifikace. Následuje trh a spotřeba biopotravin s přehledem dodavatelů biopotravin a definice veřejného stravovacího zařízení. Poslední téma této části je nákupní chování, které výrazně ovlivňuje toto odvětví. Druhá část práce se vztahuje k restauraci Rebio, která je jedinou certifikovanou restaurací v biokvalitě v tomto regionu. Šetření je rozděleno na tři části, a to šetření o dodavatelích, rozhovor s šéfkuchařem o dodavatelsko-odběratelském prostředí restaurace a dotazníkové šetření u jejich zákazníků, které se týkalo návštěvnosti restaurace, znalosti v oblasti ekologického zemědělství a nákupního chování.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.