Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 91 záznamů.  začátekpředchozí89 - 91  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Optimalizace elektrodového systému tlustovrstvého elektrochemického senzoru
Cupal, Miroslav ; Adámek, Martin (oponent) ; Prášek, Jan (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá optimalizací elektrod tlustovrstvých senzorů. Cílem práce je zjistit, jak geometrické velikosti a tvary elektrod ovlivňují výstupní proudovou odezvu. Technologie a použitá elektrochemická analytická metoda je popsána v teoretické části. Praktická část je zaměřena na optimalizaci tlustovrstvých elektrod a senzorů. Je zde uvedena optimalizace jednotlivých TLV elektrod z hlediska vlivu jejich velikosti na výstupní proudovou odezvu tříelektrodového elektrochemického systému s použitím standardních elektrod. Podobně je zde provedeno studium vlivu velikosti elektrod na jednom společném tříelektrodovém senzoru. Nakonec jsou zde studovány různé tvary elektrodové oblasti tříelektrodového tlustovrstvého senzoru z hlediska jejich vlivu na výstupní proudovou odezvu. Shrnuté výsledky jsou popsány v závěrečné části práce.
Detekce přítomnosti olova v pájkách používaných v elektrotechnice
Macháň, Ladislav ; Prášek, Jan (oponent) ; Adámek, Martin (vedoucí práce)
Práce se zabývá problematikou detekce přítomnosti olova v pájkách používaných v elektrotechnice. Základním zaměřením práce je nastudování a ověření základních principů kvantitativního stanovení těžkých kovů pomocí elektrochemických metod, zvolení nejvhodnější metody pro detekci olova a konstrukce přístroje, který detekci umožní.
Optimalizace elektrod tlustovrstvých senzorů
Křivka, Jan ; Ficek, Richard (oponent) ; Prášek, Jan (vedoucí práce)
Předkládaná práce se zabývá optimalizací elektrod tlustovrstvých senzorů. Cílem je nalezení vhodného návrhu elektrod pro co nejlepší a reprodukovatelnou proudovou odezvu tlustovrstvých senzorů.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 91 záznamů.   začátekpředchozí89 - 91  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.