National Repository of Grey Literature 12 records found  previous11 - 12  jump to record: Search took 0.01 seconds. 
The Quality of Organic Food
Táborská, Kateřina ; Chvojková, Helena (advisor) ; Hůlová, Marie (referee)
Diplomová práce se zabývá otázkou kvality biopotravin ve srovnání s konvenčními potravinami. Kvalita je posuzována z hlediska zdravotní nezávadnosti v podobě možného ohrožení ze strany potravinových aditiv. Ty jsou posuzovány jako významné kritérium jakosti. Také hodnotí kvalitu pomocí znaků jako jsou trvanlivost, organoleptická vhodnost a výživová hodnota. Zároveň je v práci zpracován spotřebitelský dotazník, týkající se místa, sortimentu, spokojenosti zákazníků a frekvence nákupu biopotravin.

National Repository of Grey Literature : 12 records found   previous11 - 12  jump to record:
See also: similar author names
2 Táborská, Karolína
Interested in being notified about new results for this query?
Subscribe to the RSS feed.