National Repository of Grey Literature 2 records found  Search took 0.00 seconds. 
Characterization of suspension plasma sprayed coatings deposited using different organic carriers
Dukovský, Daniel ; Toma, Filofteia-Laura (referee) ; Čížek, Jan (advisor)
Cí­lem této bakalářské práce bylo charakterizovat a porovnat povlaky nanesené plazmovým žárovým nanášení­m ze suspenze s použití­m různých organických nosičů. Teoretická část obsahuje stručný popis běžně použí­vaných metod žárového nanášení­ a blí­že se věnuje technologii hybridní­ho vodou stabilizovaného plazmatu (hořák s touto technologií­ byl využit pro nanesení­ povlaků v tomto výzkumu). Druhá polovina teoretické části se zabývá věcným popisem povlaků a metodami nanášení­ prášku o velikosti částic v řádu nanometrů, kde hraje důležitou roli právě použití­ suspenze. Experimentální­ část je zaměřena na vliv použitého solventu v suspenzi na charakteristiky výsledného povlaku. V závěrečné části jsou prezentována a diskutována naměřená data a vyhodnoceny výsledky.
Characterization of suspension plasma sprayed coatings deposited using different organic carriers
Dukovský, Daniel ; Toma, Filofteia-Laura (referee) ; Čížek, Jan (advisor)
Cí­lem této bakalářské práce bylo charakterizovat a porovnat povlaky nanesené plazmovým žárovým nanášení­m ze suspenze s použití­m různých organických nosičů. Teoretická část obsahuje stručný popis běžně použí­vaných metod žárového nanášení­ a blí­že se věnuje technologii hybridní­ho vodou stabilizovaného plazmatu (hořák s touto technologií­ byl využit pro nanesení­ povlaků v tomto výzkumu). Druhá polovina teoretické části se zabývá věcným popisem povlaků a metodami nanášení­ prášku o velikosti částic v řádu nanometrů, kde hraje důležitou roli právě použití­ suspenze. Experimentální­ část je zaměřena na vliv použitého solventu v suspenzi na charakteristiky výsledného povlaku. V závěrečné části jsou prezentována a diskutována naměřená data a vyhodnoceny výsledky.

Interested in being notified about new results for this query?
Subscribe to the RSS feed.