Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Studium porfyrinů substituovaných glukosylovanými steroidy
Zelenka, Karel ; Trnka, Tomáš (vedoucí práce) ; Jindřich, Jindřich (oponent) ; Kefurt, Karel (oponent) ; Pouzar, Vladimir (oponent)
NSE,o-* .".-EB +EY*'9 EŤš 'EĚ6+.y= E'ó.á g-E Ě š* s ? o;Ě šEĚÚ=N* 4 E 4 Ě a .:'.Ntr/= .g€.E i> Ň AS,=22 PEÉ .E.cE.E^!."řE.: trÉ.o=.=F Áo-jlqc.ó ř ,N .: a x F ! a E -.xi y aŇž ě,E 6 u9taoó=E+j6 =-:2,:s.- š?* + E.+ .=5€ Ě.sžě .':i q * Ě E.is .i'?3- 5rEcT.= .xe.]*č?- Ě.3€.š?ii EE E:'-=1š,oN..J B>'-ž.===Ě.-e'-'=.=_.! ť:=ž=o'--.:- ==.=:-==u- ?ž.ž=i+;Ea-?.'=ž .='=}=dť i:=!HŤ o) Q >(J (, a >c) a r-
Studium porfyrinů substituovaných glukosylovanými steroidy
Zelenka, Karel ; Trnka, Tomáš (vedoucí práce) ; Jindřich, Jindřich (oponent) ; Kefurt, Karel (oponent) ; Pouzar, Vladimir (oponent)
NSE,o-* .".-EB +EY*'9 EŤš 'EĚ6+.y= E'ó.á g-E Ě š* s ? o;Ě šEĚÚ=N* 4 E 4 Ě a .:'.Ntr/= .g€.E i> Ň AS,=22 PEÉ .E.cE.E^!."řE.: trÉ.o=.=F Áo-jlqc.ó ř ,N .: a x F ! a E -.xi y aŇž ě,E 6 u9taoó=E+j6 =-:2,:s.- š?* + E.+ .=5€ Ě.sžě .':i q * Ě E.is .i'?3- 5rEcT.= .xe.]*č?- Ě.3€.š?ii EE E:'-=1š,oN..J B>'-ž.===Ě.-e'-'=.=_.! ť:=ž=o'--.:- ==.=:-==u- ?ž.ž=i+;Ea-?.'=ž .='=}=dť i:=!HŤ o) Q >(J (, a >c) a r-
Návrh příručky kvality a některých souvisejících směrnic pro zkušební laboratoř
Černý, Ondřej ; Plášková, Alena (vedoucí práce) ; Zelenka, Karel (oponent)
Diplomová práce vznikla na základě spolupráce autora se zkušební laboratoří Policie ČR s působností na území hlavního města Prahy. Cílem práce je zpracovat této laboratoři na míru pro její vlastní potřebu příručku kvality tak, aby byla použitelná v každodenní praxi. Aby byla příručka kvality jako taková schválena příslušným akreditačním orgánem, je koncipována tak, aby splňovala všechny náležitosti a požadavky normy ČSN EN ISO/IEC 17025:2005 ? Posuzování shody ? Všeobecné požadavky na způsobilost zkušebních a kalibračních laboratoří.

Viz též: podobná jména autorů
1 Zelenka, Kryštof
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.