Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Optimalizace podnikových nákladů na základě environmentálních principů
Zajíček, Jiří ; Svobodová, Jitka (oponent) ; Kocmanová, Alena (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na optimalizaci nákladů ve vybrané společnosti. V první části práce jsou popsána teoretická východiska, která obsahují především analýzy vnitřního a vnějšího okolí společnosti a problematiku životního prostředí. Po provedení veškerých analýz je ke konci analytické části vypracována SWOT analýza, která shrnuje veškeré objevené poznatky a vychází z ní část poslední, jež se pomocí investic v podniku snaží optimalizovat její náklady.
Hodnocení finanční situace vybrané soukromoprávní korporace metodami finanční analýzy a návrhy na její zlepšení
Zajíček, Jiří ; Černošek, Roman (oponent) ; Hanušová, Helena (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce zobrazuje finanční analýzu společnosti XY s.r.o. První část této práce vysvětluje teoretická východiska, ve kterých je popsáno co je finanční analýza, její jednotlivé ukazatele, indexy a modely. V analytické části jsou pomocí těchto ukazatelů prováděny jednotlivé výpočty a tím realizována samotná finanční analýza. Na základě výsledků z předchozí kapitoly jsou v poslední části navrženy řešení situace pro danou společnost.
Podnikatelský plán
Šťastný, Miroslav ; Zajíček, Jiří (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro provoz čerpací stanice s pomocí franšízy od společnosti OMV. V teoretické části je obecně popsána podnikatelská činnost, podnikání formou franšízy a popis analýz použitých v této práci. V analytické části jsou pak provedeny analýzy, které jsou nezbytné pro sestavení podnikatelského plánu. V poslední části je popsán samotný návrh podnikatelského plánu a harmonogram jeho realizace.

Viz též: podobná jména autorů
6 Zajíček, Jakub
8 Zajíček, Jan
2 Zajíček, Josef
2 Zajíček, Juraj
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.