Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Statistický monitoring pevnostních vlastností hliníku
Tymová, Jana
Diplomová práce se zabývá statistickým monitoringem pevnostních vlastností hliníku. Teoretická část práce je zaměřena na popsání vlastností hliníku, vlivu koroze na hliník a jeho slitiny, použití hliníku v různých odvětvích průmyslu. Dále je v teoretické části uveden statistický monitoring se zaměřením na program Minitab. V praktické části je uvedeno experimentální měření, ve kterém jsou porovnány tahové vlastnosti hliníku bez ovlivnění korozní lázní a ovlivněných vzorků, které byly v korozní komoře po dobu 300 hodin, 500 hodin a 700 hodin. Dále jsou zde uvedeny různé statistické metody vyhodnocení výsledků tahové zkoušky.
Hodnocení změny mechanických vlastností svařenců po tepelném zpracování
Tymová, Jana
Diplomová práce na téma Hodnocení změny mechanických vlastností svařenců po tepelném zpracování, se zabývá vlivem tepelného zpracování na mechanické vlastnosti materiálu. Práce je zaměřena na charakteristiku metod v technologii svařování. Na začátku práce jsou popsány jednotlivé druhy svařování. Svařování se dělí na tavné a tlakové, které je dále rozděleno na další typy svařování. Některé z vybraných druhů svařování jsou podrobněji popsány. V praktické části je popsáno experimentální měření, ve kterém jsou porovnány mechanické vlastnosti tepelně neovlivněných i ovlivněných vzorků. Experimentální měření spočívalo v provedení zkoušky tvrdosti a tahové zkoušky. Měření jsou doplněna o grafy z průběhů tahových zkoušek.
Zemědělské pojištění
Tymová, Jana
Bakalářská práce se zabývá zemědělským pojištěním. V teoretické části je popsán vývoj v oblasti zemědělského pojištění, následuje rozebrání pojistného trhu se zemědělským pojištěním v České republice a popsání plodin a pojištění hospodářských zvířat. V praktické části je uvedeno pojištění u vybraného pojistitele, jeho dělení na pojistné produkty.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.